Janjuš
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš sinoć je bio gost u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je govorio o potresnim detaljima nakon saoubistva svog rođenog brata Mihaila.

Janjuš se nakon njegove smrti često pitao šta bi mogao biti motiv takve tragedije, ali odgovore na to pitanje nije pronalazio.

 - Ne postoji problem u ovoj državi Srbiji i Crnoj Gori, u Beogradu, da ga ja ne mogu rešiti! Mislim da je samo u pitanju glava, da je samo prebacio... Nešto mu je kvrcnulo. Bio sam u kontaktu sa njegovim najboljim drugom i drugaricom, nikome nije jasno šta se desilo. Hajde što meni nije bilo jasno, koji nisam bio u kontaktu sa njim, ali majci da nije jasno s kojim je bio u kontaktu svaki dan, drugu, drugarici... Niko nije znao šta je, trebalo je da mi kaže, sve bih rešio - istakao je bivši košarkaš s knedlom u grlu uživo u emisiji, te dodao:

- Ne verujem da su u pitanju negativni komentari na društvenim mrežama. Možda se to i dešavalo, ali ne verujem da je to razlog. Reci ako te neko dira, pomogao bih mu. Glava je to...

Podsetimo, često se govorili kako Janjuš sa bratom u poslednje vreme nije bio u dobrim odnosima, niti su imali kontakt. On je sinoć tokom emisije otkrio kada je poslednji put video svog brata Mihaila. 

- Njihove teorije da sam ja bio u svađi, da sam ga se odrekao, nikada u svađi nisam bio sa njim, nismo se posvađali nikada, niste uputili jednu ružnu reč. Jeste da sam bio odvojen, ali sam i od ćerke odvojen zbog rijaltija, videli smo se poslednji put kod sestre kada je došla iz Kanade. Ja sam posle otišao u Crnu Goru, malo na more, otišao za Nemačku, pa direktno ovde, putevi su nam se razišli, ali sve mi se onako vratilo od prvog dana - tvrdi Janjušević.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading