Uroš Stanić
Foto: Printscreen/Printscreen

Danas je u rijalitiju "Elita" eskalirao novi žestoki sukob između Uroša Stanića i Nenada Aleksića Ša. Ova tenzija traje već danima, a njihova svađa dosegla je vrhunac s najstrašnijim uvredama, uz intervenciju obezbeđenja nekoliko puta.

Danas su se njih dvojica posvađali pred punom dnevnom sobom, pri čemu je reper ponovo podigao ton prema Staniću i izrekao pretnje tužbom.

- Debilu, vidiš da ja čekam na red, već je zauzeto, ja sam ti rekao da se malo normalnije ponašaš prema meni, nemoj da me provociraš da ti ne bi je*ao majku - rekao je Ša.

- Samo tražite razlog da me napušite, drsko, ja ne perem garderobu u wc šolji, ja od vas ne mogu da operem moje stvari. Ja perem u lavabou ne perem u tuš kabini. Svi me dirate, ja se i dalje oporavljam od Aneline izdaje a vi me konstantno napadate - govorio je Stanić.

 - Slušaj ga molim te oporavlja se od izdaje, hit majke mi. Ja te nisam maltretirala samo sam ti rekla da treba da sačekaš na red. Gledaoci su te osudili zbog osude prijatelja - umešala se Miona.

- Ja ću tebe da tužim za seksualno uznemiravanje, ja sam strejt, on me napada, seksualno me uznemirava, gledaš me u polne organe dok se tuširam i idem u wc. Ide tuzžba za gledanje u moju bu*u i moj gl*vić - nastavio je Ša.

- Spomeni mu advokata onda će da te ostavi na miru, samo mu pripreti sa tim, on će odma da se izgubi - rekla je Aneli.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

13.01.2024 11:21

Iskompleksirani ljigavko samo napada slabije od sebe