Nenad macanovic Bebica
Foto: Printscreen/Printscreen

Nenad Macanović Bebica, jedan od učesnika rijalitija "Elita 7", posetio je Rajski vrt kako bi podelio svoja duboka osećanja i analizirao odnose sa Miljanom Kulić, Teodorom Delić i drugim učesnicima.

Razgovor sa Drvetom mudrosti otkrio je mnoge intrigantne pojedinosti.

- Zdravo, Bebice, šta se dešava ovih dana u Beloj kući? - upitalo je Drvo.

- Svašta se dešava. Svi se svađaju, ša se mire. Što se tiče onoga što se juče desilo sa Miljanom, ja sam znao da će do toga doći, jer Zola više nije tu. Ivan i ja smo jedine opcije na koje može da se zakači. Biće još tu provokacija, nije strašno da se raspravljamo, samo da to ne prelazi granicu - rekao je Bebica.

- Miljanu je povredilo sinoć sve ono što si rekao za Mariju - kazalo je Drvo.

- Tužba je spremljena zbog svega što je pisala o meni. Ja mišljenje ne menjam. Neću joj ostati dužan, to je sigurno - istakao je Bebica.

- Kako ti se čine Anita i Anđelo? - upitalo je Drvo.

- Ona se zaljubila u njega Sećam je se kad je bila sa Markom, Zolom, pa i sa Matorom, niko nije smeo da im priđe, sa njim je totalno drugačija. Ona dopušta da se Slađa druži sa njima. Sad je totalno drugačija. S jedne strane deluje kao da se skrasila, a s druge deluje kao ne znam da li to želi. Kad prođe pored Matote, uvek poželi nekako da joj skrene pažnju, a Anđelo je rezervisan. Mislim da oni neće opstati na kraju - kazao je Bebica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading