Maja Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

 

Tamara Đurić ne krije da se ponosi činjenicom da postoje žene koje se trude da iskopiraju njen izgled. 

Ipak, Đurićeva je istakla da bi volela da ne kopiraju samo njen stil i figuru, već i karakter, ponašanje, stav i veliko srce.

Budući da se na društvenim mrežama neretko otvara tema da Maja Marinković kopira Đurićevu, Tamara je iznela mišljenje o aktuelnoj učesnici Elite i svojoj nekadašnjoj drugarici. 

- Imam mnoge kopije, ali mi ne smetaju. Žene ne kriju ambiciju da budu moji klonovi, ali je sve to bez onoga što ja godinama nosim za sobom, a to ne može da se klonira. Volela bih da ne kopiraju samo moj stil i figuru, nego i karakter, ponašanje, stav i veliko srce - rekla jeTamara Đurić za Informer.

Podsetimo, starleta Tamara Đurić nikad nije krila da redovno posećuje hirurge i uvek je otvoreno pričala o estetskim korekcijama i operacijama kojima se podvrgla, koji prelaze trocifreni broj.

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara svojevremeno za domaće medije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading