Marko Janjušević Janjuš
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Marko Janjušević Janjuš napustio je Elitu nakon tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, a u kojoj je stradao njegov najmlađi brat Mihajlo, budući da je počinio samoubistvo.

Janjuš se i dalje nije vratio u Belu kuću, a njeni stanovnici nisu upućeni u to šta se dešava sa bivšimkošarkašem.

Kako je sve do svog napuštanja rijalitija vodio radio-emisiju "Amnezija" zajedno  sa Milenom Kačavendom, ona je danas u toku emitovanja iste odlučila da mu se obrati. 

- Mog kolege Janjuša i dalje nema, stolica je prazna, a pretpostavljam da vi napolju bolje znate. Gde god da si da znaš da nam nedostaješ i da te željno iščekujemo. Šta god da se dešava, držimo ti fige i mislimo na tebe - rekla je Milena u radio-emisiji "Amnezija". 

Podsetimo, putem društvene mreže Instagram, Janjuš je podelio porodične fotografije i izrazio svoje duboko žaljenje za bratom. Međutim, nedavno je iznenadio mnoge svojim postupkom kada je zapratio majku i sestru svoje ljubavnice Aneli Ahmić.

Ovaj iznenađujući potez nije prošlo neprimećeno među fanovima rijalitija, koji su brzo primetili Janjušev potez i počeli da komentarišu. Mnogi su se zapitali šta ovo može značiti i da li postoji mogućnost pomirenja između Janjuša i Aneli, kao i da li je ovo znak da se bivši košarkaš braća u "Elitu". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading