Anđelo
Foto: Printscreen/Printscreen

Učesnik Elite Anđelo Ranković uplovio je u rijaliti vezu sa Anitom Stanojlović. Brat Jovane Tomić Matore, Nikola, oglasio se za medije i otkrio šta misli o Anđelu. 

- Ne znam, on izgleda kao da kopira Jovanu zapravo. Ne znam, nije drugarski, on je, čini mi se, prošle godina imao i ključeve od Matorinog stana, ne znam šta se u međuvremenu desilo. Ali ako ti je neko poverio ključeve od stana, znači da te smatra prijateljem. Jovana treba da prestane da pravi paćenicu od sebe, jedva čekam da joj stigne informacija od porodice. Anita će je dovesti da na kraju napravi neki haos i diskvalifikuje se. Anđelo je jednim udarcem ubio dve muve zapravo. Ušao, iznervirao Jovanu, vratio joj milo za drago, koristi Anitu bez mozga. Znam da se pitao šta mu je sve to trebalo. Znači,m ti si sa namerom sve to odradio, ali mislim da je to sve što će on pokazati - govori Nikola za Skandal, pa dodaje:

- Od Anite sve možemo očekivati, pa i da moli Jovanu za oproštaj. Anđelo nema neke kvalitete, osim što je lepotan, možemo to tako da kažemo. Čuo sam od nekih devojaka, koje su bile sa njim, da jeste lep, lepota je okej i sve to, ali da nije muško. Žene znaju o čemu ja sad govorim, žensko voli kada je muško-muško, a ne devojčica - surovo je prokomentarisao Matorin brat.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading