Stanija Dobrojević
Foto: Alo/Stanija

Nakon što je u Elitu ušla Stanija Dobrojević kako bi podelila poklone takmičarima, te se tom prilikom ponovo našla oči u oči sa Aneli Ahmić, oglasila se Anelina sestra Sita.

Naime, Sita Ahmić nakon ovog susreta nije ostala imuna, te je javno prozvala Staniju poručivši da se totalno izgubila dok je pričala sa Aneli, kao i da se ponovno izblamirala.

Stanija je vrlo rado odgovorila Siti, međutim tu nije kraj. Sada se Sita oglasila  i uzvratila Staniji još bolniji udarac otkrivši nove detalje.

- Svi znamo koliko ona vredi, imamo priliku da vidimo na njenim sajtovima i svim njenim radovima na youtube - neki 15 dolara, a neke možeš da gledaš i za džabe. Toliko o visokobudžetnoj dami . Kada bude imala legalan posao, radila i odgajala decu, plaćala iz svog novčanika i vozila svoj auto, brinula se za nekoga, kada je ne budu ganjali zelenaši, kada prestane otimati od druge dece, kad prestane da nagovara druge osobe da stresiraju žene u visokoj trudnoći , mozda joj sledeći put odgovorim i opet je stavim na svoje mesto, jeftina vašar baba devojka - poručila je Sita za Pink.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading