Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su odlučili da se više ne skrivaju ispod pokrivača.

Anita je uhvatila Anđela za vrat, privukla ga, pa ka strasno poljubila.

Porodica Anite Stanojlović ušla je u Elitu povodom posete zadrugarke. U Beloj kući pojavila se majka Angelina koja se momentalno obračunala sa ćerkom, zabranila joj se*sualne odnose sa Anđelom Rankovićem, pa se obratila Marku Đedoviću i Jovani Tomić Matoroj, nakon čega je usledila žestoka svađa.

- Izrečene su takve gadosti, svima ćeš poručiti da će biti tuženi zbog toga, ljudi podržavaju tvoju vezu sa Anđelom, samo bez se*sa. Da li si ti tako vaspitana? Đedović je poručio da želi tvom detetu smrt... A Jovana i ja samo na sudu možemo da se vidimo. Da li si došla da glumiš majmuna ovde? Za sve će na sudu da odgovoraju, nemoj blizu Đedovića da budeš, nema šta da budeš pored njih, neću da te vidim sa Jovanom, da li ti je jasno? - vikala je Anitina majka.

- Šta je bilo, bre? Lupa gluposti, samo neka tuži - ubacio se Đedović. 

 Šta je bilo, došla si ovde da se svađaš? Pušite mi ku*ac, nećeš ući u rijaliti. Bila sam dobra kad sam trčala po bankomatima, tada sam vam valjala - uključila se Matora.

- Podržavam vezu sa Anđelom, samo bez se*sa. Zašto ideš gola? Valjda razmišljaš o svom detetu, Matora je govorila kako me je vodila po restoranima, kako ćemo se mi preseliti u Beograd, to nije istina. O tipovanju sada neću da pričam, jer ne smem da unosim informacije, a Ermina je iskopala sve - nastavila je Angelina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading