Dalila Dragojević
Foto: Printscreen/Printscreen

Dalila Dragojević našla je novog dečka, saznaju domaći mediji. 

Naime, u pitanju je zgodni Marko koji je vrlo aktivan na društvenoj mreži TikTok, a sa kojim je rijaliti učesnica trenutno u Njujorku.

Dalila i Marko upoznali su se upravo na ovoj društvenoj mreži, gde su i igrali popularne mečeve, a onda je planula ljubav, prenosi izvor za domaće medije. 

- Dalila je potpuno poludela za Markom. Sviđa joj se od glave do pete. Voli sve što se na jednom čoveku može voleti. Sada su zajedno u Njujorku. Lepo se ponaša prema njoj. A ljubav je počela virtuelnim putem. Upoznali su se na TikToku. Odmah su se rodila simpatije, ali je njoj bilo potrebno vreme da stekne poverenje u njega. Kada je u svom srcu shvatila da je odlepila za njih kupila je kartu i otišla u Njujork.

- Nisam je videla nikad ovako zaljubljenu - završava izvor za "Blic".

Marko je kršni Crnogorac poreklom, a njegovo telo prekrivaju tetovaže. Na njegovom snimku iz Njujorka, na kojem vozi automobil, jasno se vidi Dalilina noga i tetovaža koju samo ona poseduje, što su mnogi protumačili kao dokaz da su njih dvoje u vezi.

Podsetimo, rijaliti učesnicu Dalilu Dragojević domaća javnost je upoznala pre nekoliko godina kada se pojavila u Parovima koji su se emitovali na Hepi televiziji.

Nakon par sezona, turbulentnih veza, veridbe sa Dejanom Dragojević i na kraju pobede, Dalila je rešila da napravi pauzu, uda se, a onda uđe u novi rijaliti i razvede se.

Za sve ovo vreme gledaoci kraj malih ekrana i njeni pratioci na mrežama bili su u prilici da vide kako se Dalila malo po malo menja.

Dalila se tokom godina menjala, a nikada nije krila da se podvrgavala estetskim korekcijama. Takođe, u jednom periodu kuburila je sa kilogramima.

- Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest meseci izađe iz tvog tela, a ti ako želiš možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije i imala sam koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak - istakla je ona svojevremeno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading