Bebica, Teodora, Uroš
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnici Elite Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić već danima imaju turbulentan odnos. Sinoć je u toku emisije u jednom trenutku došlo do neviđenog haos kada je Bebica zbog Teodore ušao u klinč sa novuim učesnikom, Urošem Rajačićem. 

Uroše, da li ti se svidela Teodora i da li ti smeta Bebica? - pitao je Mića Uroša.

- Ne smeta mi on, ali sam odustao od Teodore zbog drugih stvari, mi smo se dogovorili da to nije to - priznao je Uroš.

- Ma šta hoćeš, majmunčino jedna, vi ste se kao nešto dogovorili? Budi muško, bre, hajde, žvalonjo jedan! - skočio je Bebica kao oparen.

Teodora je krenula da vređa Uroša, zbog čega je reagovao i Bora Terzić. Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću.

- Šta ga vređaš sada, a sinoć si ga gledala, je li? - pitao je Terza.

- Ja sam to radila iz inata Bebici, popušila sam jednu cigaru sa njim. Budaletino, poslužio si mi kao sredstvo za ljubomoru. Napalio si se od mojih par pogleda - odbrusila je Teodora Urošu.

Uroš je izleteo iz Bele kuće, kako bi pokušao da se smiri, a Terza mu je pravio društvo.

- Opusti se molim te, ovo je psihološka igra, meni su vređali sve redom, pa iskuliraš sve to. Ne možeš ovako ako želiš da nastaviš dalje, moraš da smanjiš impulse. Ajde, ljubi te brat, znaš gde si došao, zato se smiri inače ćeš da izludiš - rekao je Terza.

- Ma ne mogu da dozvolim da mi jedan kepec vređa majku, znaš za koliko mogu da mu preskočim sto i da nadrlja. Samo neka mi se zamera, ja neću moći da izdržim, ubiću boga u njemu - odbrusio je Uroš.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading