Darjan Radomirović
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" otkrivena je nesvakidašnja situacija u kojoj se našao Darjan Radomirović, a koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Naime, učesnik "Elite" insistira na sprovođenju DNK analize kako bi utvrdio da li je otac devojčice koju njegova bivša partnerka ne želi da prizna kao njegovu. Ova situacija je izazvala mnogo spekulacija, a Darjan je odlučan u nameri da sazna istinu, uprkos brojnim konfuznim pričama koje su dolazile od strane majke deteta.

On je javno ispričao da je upoznao devojku na moru sa kojom je imao avanturu, ali nije bio siguran da li je dete zaista njegovo. Iako prvobitno nije zahtevao DNK test, situacija je postala sumnjiva kada je majka deteta izbegavala da se to dokaže, čime je podstakla Radomirovića na odluku o testiranju.

- Dete mu se rodilo 31. maja i neće da ga prizna i ti si i dok si sa Snežom bio u kontaktu sa majkom deteta. Ja imam kompletno prepiske i dokaze, sve sam video. Žena traži da dokaže očinstvo za devojčicu za koju si pisao da je najlepša - rekao je Milan.

Nismo to na kraju utvrdili. To je jedna devojka mila i slatka koju sam upoznao na moru i to se dogodilo prvo veče. Predivna je stvar ako traži DNK, jer je to više puta izbegavala. Ja joj nisam u početku tražio, ali bilo je sve jako sumnjivo jer smo mi proveli jednu noć na moru, imali smo avanturu. Pričala mi je da je trudna, pa da nije trudna. Pričali smo da živimo zajedno, pa me je na kraju izbegavala i blokirala. Tvrdila je da joj treba novac. Izbegavala je da se to dokaže. Tvrdila je da će joj ostati posledice jer je pila neki lek da nema roše na licu. To je neki test gde se prognozira da li će sve biti u redu. Bio je test vezan za zdravlje i između ostalog je krvna grupa. Poslala mi je neki skrinšot, izbegavala je da uzme rezultate. Ja sam razmišljao da možda nije radila. Termin da se ona porodi je kasni jun i Sneža kaže da će se poroditi ranije i neće javiti i desilo se da se porodila ranije. Ja bih voleo da je moje jer smo imali lepe dane. Tražio sam joj da vidim i slike bebe, mnogo me je zanimalo, kopalo me je. Voleo bih da uradi test jer ona je devojka imala dečka i pošla na more i upoznala mene. Sneža mi je rekla da nema šanse da sam ja i da se opustim - rekao je Darjan.

- Ne, ne, ne nisam rekla da nije njegovo, nego je ona imala ciklus i bila na moru sa trojicom njegovih drugara. Ja sam rekla da uradi DNK - rekla je Sneža.

- Reče Sneža koja je dala sestrino dete na usvajanje - vikali su učesnici.

- Nije tačno. Moja sestra je pretila da će sa detetom da skače u Dunav jer je živela sa partnerom koji je bio problematičan i nije želeo žensko dete. Devojčica ima oca koji je preduzetnik - rekla je Sneža.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading