Anita i Anđelo
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

U Eliti se sinoć održao izbor potrčaka, a ovonedeljni vođa Marko Đedović doneo je odluku o tome ko će narednih sedam dana boraviti u izolaciji. 

Da će nedelja biti zanimljiva, bilo je jasno svima kada su čuli da će ovonedeljni potrčci biti Anita Stanojlović i Anđelo Ranković. 

Kako su njih dvoje već danima unazad glavna tema gotovo svih dešavanja na imanju u Šimanovcima, Đedović je istakao da je odlučio da ih izabere jer bi bilo van pameti staviti nekoga drugog.

- Neću ja previše da filozofiram. Sumanuto je da bilo šta da pričam, oni su sami i seli jedno pored drugog, a van svake pameti bi bilo da stavim nekoga drugog. Ovonedeljni potrčci su bivša kuma Anita i bivši najbolji drug Anđelo. Oni se sviđaju jedno drugom, a Matora mora što više toga da vidi i brže će joj proći - rekao je Đedović.

- Ja sam i očekivala donekle, a iskreno Marija mi je čak i rekla, ali znam da Jovane ne može da utiče na to. Dešavaće se isto kao što se dešava i ovde. Ne mogu da kažem da sam zaljubljena ali da mi se sviđa, sviđa mi se - dodala je Anita.

Očekivano i tradicionalno, ali uvek me je Mića stavljao, sada me ja Marko stavio. Očekivano sve. Uvek je zanimljivo kada je neko zaljubljen u tebe, a ja ću nju tek da savetijume, ali tek sam ušao. Svašta se izdešavalo i ima vremena za sve - dodao je Anđelo.

Anita je zaljubljena u Anđela, i nije iskrena, to je to sa njene strane, a ja sam bila za to da budu u izolaciji - rekla je Matora, međutim, vidno uznemirena.

- Omiljena osoba je Matora - rekao je Marko.

Podsetimo, Anita je u otvorenom razgovoru sa Darkom priznala da joj se cimer sve više dopada, a potom i istakla da nije sigurna u svoja osećanja prema njemu.

- Osetila sam neku energiju i strast na prvi pogled. U nekim trenucima mogu da kažem da sam se zaljubila, a prerano je. U nekim trenucima razmišljam da nije inat, a opet mi daje neke signale. Verujem da mi muškarci pričaju iz kompleksa prema njemu da sam mu inat. On je ušao i poremetio sve. Fizički je skroz kako treba, ali taj pogled i osmeh. Pogledom mi kaže sve što ne može rečima. Nije on kao ja, ja sam napadnija, ali mi pogledom kaže - rekla je Anita.

- Je l ti prija kad ustane da te zaštiti od napada? - pitao ju je Darko.

- Prija mi, ali opet u nekim situacijama kad komentarišu kako ga spopadam, a on prećuti, meni ne prija - rekla je Anita.

- Kad si shvatila da se gase emocije prema Matoroj? - nastavio je voditelj.

- Definitivno se ugasilo kad je on ušao. Verovatno se desilo mnogo ranije, ali mislim da je to posle nominacija kad sam skroz promenila ponašanje. Verovatno ja samoj sebi nisam htela da priznam jer sam se prošle godine toliko borila za nju, ali mislim da je on presudio i više me ne zanima kako se ko oseća, gledam samo sebe. Ja nju više ne osećam, kao da mi je stranac, uopšte nema osećaj. Ona je prema meni stvarno bila super, ali taj prelaz od šest meseci, pa odma u vezu. Anđelo je rekao da voli da bude dominantan, ona je to bila ovde, pa kad smo izašle ja sam preuzela tu ulogu. Mene je privlačilo to što nisam mogla. Ne kajem se što smo ušle u brak, ali sad kad razmišljam samo jer ne bih volela da je povredim - zaključila je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading