Bebica ugrizao Teodoru za zadnjicu
Foto: Alo/Printscreen

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", starleta Teodora Delić, i pored brojnih burnih reakcija, uplovila je u romansu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, bivšim dečkom kontroverzne Miljane Kulić, a sudeći po kadrovima koje je kamera nedavno uhvatila, paru nakon silnih sukoba ponovo cvetaju ruže.

Naime, Bebica se danas osamio sa Delićevom, te su izvesno vreme razmenjivali nežnosti pred kamerama, a u jednom trenutku ju je, na iznenađenje milionskog auditorijuma koji redovno prati dešavanja na imanju u Šimanovcima, ugrizao za izvajanu zadnjicu.

Podsećanja radi, starleta Teodora Delić doživela je pomračenje uma kada joj je Nenad Macanović Bebica stavio do znanja da ga više ne interesuje. Događaj je izazvao haos u Beloj kući, a ponižena starleta skočila je Bebicu, uputivšu mu niz pretnji, te pozvala izvesne žestoke momke koji joj "čuvaju leđa" da se osvete Macanoviću po izlasku iz rijalitija.

- Zabranio si mi da igram, to nije normalno, videćeš napolju ko stoji iza mene, nećeš smeti na ulicu da izađeš - dodala je Teodora, a da li je time mislila na Takija s kojim je bliska, ostaje da vidimo.

Inače, Teodora Delić je pre ulaska u "Elitu" bila povezivana sa ocem Maje Marinković, Radomirom Takijem Marinkovićem, iako je u više navrata svaku povezanost sa njim izričito demantovala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI