Marija isprozivala Bebicu
Foto: Alo/Printscreen

Nenad Macanović Bebica imao je pre par dana emotivnu ispovest o njegovoj bivšoj devojci Miljani Kulić sa kojom se sada često na ratnoj nozi, te nižu uvrede, prozivke, ali i fizički obračune, a tada je priznao da je i dalje nakon svega voli kao čoveka, te da bi joj i bubreg dao da joj zatreba.

Plakao je i noćas, tokom intervjua s Darkom Tanasijevićem, a mnogi misle da su mu se vratile emocije prema Miljani, zapravo - da ga nikada nisu ni prošle, a tada je i Miljana pustila suze.

Inače, Bebica je Miljani u jednoj od rasprava otkrio da je Marija zaboravila gaće "kod svog druga", čime je aludirao na to da je neverna svom suprugu Siniši Kuliću. Podsećanja radi, Miljana je jednom prilikom javno iznela tvrdnje u vezi Bebičinih prevara, te je obelodanila šta je Marija radila za njegovu decu iz prvog braka.

- Mama da 300 evra po paketiću, sve najskuplje kupi, samo iz poštovanja, jer poštuje njegovu decu. Na dečijim suzama da gradi svoju sreću, zamisli to? A meni je njegova sestra Ivana rekla da nije viđao decu i da je nikakav otac i da je Ivan Marinković izmislio svet za njega. Šta hoće od mene, nije mi jasno - rekla je Miljana tada.

- Zola, je l' bolestan on? Napolju je bio normalan, nema taj ludački pogled i ostalo... Za mlađu ćerku kaže da je zla, da ne voli da se mazi i da je kao Mirela, a za stariju da je kao Mirelina majka. Da sam mogla da birem, goreg i većeg lažova ne bih odabrala. Mene intresuje koja je pozadina svega ovoga, koji je njegov cilj? - istakla je Kulićeva svojevremeno.

Inače, Bebica sa bivšom ženom ima dvoje dece, a često se u rijalitiju spominjalo da nije u dobrim odnosima sa njima, dok se njegova supruga nije oglašavala nijednom, te je poznato da ne voli da se eksponira i javno pojavljuje. Macanović je sada u fazi muvanja sa rijaliti cimerkom Teodorom Belićem, s kojom takođe ima dosta sukoba i okršaja, te se stiče utisak da i nema baš sreće kada je ljubavna relacija u pitanju.

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading