Matora kida kožu sa lica
Foto: Alo/Printscreen

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", Jovana Tomić Matora, nastavila je da pravi haos po imanju u Šimanovcima i prati Anitu Stanojlović na svakom koraku. Nakon što joj je zapretila da će se samodiskvalifikovati zbog nje i prvi put prevremeno napustiti rijaliti, Matora je doživela pomračenja uma i slom živaca, te se potpuno slomila ispred kazina dok se drala na svoju partnerku, sve vreme okružena pripadnicima obezbeđenja.

Naime, Tomićeva je toliko "skrenula", te je u naletu histerije krenula da kida kožu sa svog lica i čupa kosu sa glave.

- Flertuješ sa dečkom i hoćeš da budes s njim koji mi se us*ao u život, pa malo da mi je*e i ženu - vrištala je slomljena učesnica "Elite", dok ju je Stanojlovićeva bledo gledala.

- Pa, nisam ti žena - ubacila se Anita.

- Pa, nisi mi žena! E, tako pričaj, ku*vo jedna smrdljiva! Tako pričaj... Naravno da si ku*rva, pa šta misliš da si? Kako se drugačije zove? Je l' te nije sramota da me gledaš u oči posle svega što sam uradila za tebe? Jednu ružnu reč ti nisam rekla, da preživljavam sve ovo opet ovde... Ti shvataš da staje rijaliti. Ubiću vas, kunem ti se Bogom! Razumeš? Ovo što ti meni radiš, ubijaš me! Ti hoćeš ovo da vidiš, je li, da se igraš sa mojim mozgom? Da se ja povlačim, da ti govorim da te volim, ali da neću da ti oprostim, a ti da se hvališ sa nekim novim, da se malo ka*aš sa Anđelom... Je li?! Pitam te, je l' zaslužujem to? Jer nije moglo da prođe neki period, pa ako se svidite jedno drugom, to je to, a ne odmah da me ubiješ psihički! Praviš me budalom, celu noć se gledate, palačinkice - drala se Matora, a imanje u Šimanvcima se orilo od njene histerije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading