Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš ponovo je u centru pažnje znatiželjne javnosti, i to zbog svoje romanse sa starletom Aneli Ahmić, aktuelnom učesnicom "Elite", koja je svojim ulaskom u rijaliti podigla veliku prašinu u javnosti. Međutim, na snimku koji je osvanuo na drušvenim mrežama, korisnici su ostali šokirani kada su videli Janjuševe rekacije tokom ljubljena sa Ahmićevom.

Naime, Janjušević već izvesno vreme zajedno sa starletom boravi u kući "Odabranih", a kamera ih je nedavno uhvatila u intimnom čini razmene poljubaca, međutim, kada su "zumirali" njegovu facu, jasno se moglo videti da pravi grimase i prevrće očima dok se ljubi.

"Ovaj čovek već godinama unazad igra rijaliti i ovo ništa nije čudno", "Kakav folirant, više nikome nije smešan", "Misli da je šmeker, ispada budala, bolje da nije ulazio ove sezone", "Kome je više zanimljiv ovaj picopevac", "Jadna Aneli, nema sreće sa muškarcima, samo su neki od komentara ispod objave koja je za kratko vreme postala viralna na internetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

Podsećanja radi, nakon što je javno obećao svojoj supruzi Eni da neće više biti neveran, Marko Janjušević Janjuš je uplovio u vezu sa starletom Aneli Ahmić, aktuelnom učesnicom rijalitija "Elita". Ova situacija je izazvala burne reakcije, a mnogi smatraju da je ovo definitivno kraj kada je njegov brak u pitanju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI