Asmin i Aneli
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Asmin Durdžić se duže vreme nije pojavljivao u medijima, a kako mnogi nagađaju, to je učinio na predlog Stanije Dobrojević nakon svega što su prošli zbog Aneli i njenih optužbi.

Međutim, sada je pak rešio da ponovo izađe pred javnost sa novim pikanterijama i tako raskrinka Aneli za sva vremena. Naime, on će se pojaviti u radio emisiji Osmana Karića i tada će obelodaniti nove detalje od kojih ni Aneli, ni Janjušu neće biti dobro.

- Ekskluziva! Uskoro na radio Tiktoku "kralj Elite". Aneli priča laži, dok ja sedim i sunčam se na plaži. Istinu pravu još malo o njoj ću reći, neće joj biti dobro, tražiće hranu u apoteci - piše u Osmanovoj objavi uz Asminovu fotografiju, a nema sumnje da će ovo i te kako uzburkati aktuelne priče iz rijalitija.

Podsetimo, Asmin je bio sa Stanijom, ali je njihova veza prekinuta kada je Aneli javno optužila Staniju da joj je ukrala muža. U međuvremenu, Staniji su se neke kockice sklopile. Kako je sama rekla, jasno joj je da Aneli ne govori  pravu istinu, a da li se pomirila sa Asminom, nije još poznato, ali po pojedinim objavama starlete, reklo bi se da su opet u ljubavi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading