Janjuš i Nada
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Sinoć, tokom žurke u "Eliti" koja se održava svakog utorka, takmičare je zabavljala Nada Topčagić. A osim što im je ispunjavala muzičke želje, pojedine je stigla i da savetuje.

Naime, Nada je u jednom momentu prišla Marku Janjuševiću Janjušu i dala mu smernice kako dalje da se ponaša sa svojom novom izabranicom Aneli. Ona je inače sve vreme bila pored njega, ali kako je muzika preglasna, nije čula šta je to pevačica poručila njenom dragom.

- Nemoj ni slučajno da imaš keks pred kamerama - zapretila je Nada košarkašu, pa ga zaklela da joj obeća da do toga neće doći ni sa Aneli, ni sa bilo kojom drugom devojkom dok je unutra.

- Ne, ne, ma kakvi, to ni slučajno, obećavam ti - rekao je Janjuš i dao obećanje Nadi, a potom sve prepričao Aneli koja se nije odvajala od njega.

- Rekla mi je da nikako nemamo keks pred kamerama - dodao je Janjuš, pa nastavio da se veseli, ali i grli i ljubi sa Ahmićevom kojoj je priznao emocije.

Podsetimo, pre dve nedelje njih dvoje zaratili su na krv i nož. Tom prilikom uputili su međusobno salve uvreda preko kojih se ne prelazi, ali to kod njih ipak nije slučaj. Najpre su prešli preko uvreda i nastavili komunikaciju, a sada su otišli i korak dalje i javno priznali osećanja.

 A pošto se bez pardona grle i ljube u lajvu, biće i da su u vezi, kao i da Janjuš sad zaista nije više sa Enom sa kojom ima ćerku Krunu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading