Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Alo/DejanBriza

Drugoplasirana zadrugarka, Ana Ćurčić, danas je objavila fotografiju ćerke, Ive Kovačević, koja proslavlja rođendan, pa joj se obratila ovim putem, a njena poruka raznežila je brojne fanove.

Naime, ona je podelila Ivin selfi, pa poručila da je uvek tu za nju i da je voli najviše na svetu, a želje je ostavila za "privatan" razgovor:

- Oko moje lepo, i dušo, i srce... Sve moje, nek' je srećan, sine moj, a moje želje znaš. Zauvek tu da te volim i čuvam - napisala je Ana.

Ubrzo su se i Anine fan-stranice pridružile čestitkama, pa delile Ivine fotografije, a Ćurčićeva se svima zahvalila u njeno ime.

Inače, Milena Kačavenda je nedavno javno izjavila da Ana nije u dobrim odnosima sa ćerkom, da se ne viđaju uopšte i nemaju komunikaciju, međutim, sudeći po njenoj objavi, bivša zadrugarka je u sjajnim odnosima sa svojom mezimicom. Iva se nije oglašavala dok je njena majka boravila u rijalitiju, dok smo njenog brata, Aninog sina, imali prilike da vidimo na finalu Zadruge, te je svojim dolaskom privukao veliku pažnju medija i javnosti, te se moglo zaključiti da je pravi frajer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading