Stefan Mihić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Printskrin/PrivatnaArhiva

Bivši učesnik "Zadruge" Stefan Mihić uskoro bi trebao da bude primljen na hitnu operaciju nakon što je brutalno pretučen, a sada se za Alo! oglasio njegov otac.

 

Stefanov otac je vidno potresen i šokiran zbog nemilog događaja koji je zadesio njegovog sina i tvrdi da je u sve upleten i drug njegovog sina, koji ga je zapravo i namamio u stan, dodaje on.

- Stefana je namamio drug da uđe u stan, tu su ga zaključali, maltretirali i udarali. Tražili su mu neku nenormalnu sumu novca, ali sva sreća uspeo je iskoči kroz prozor i pobegne - otkrio nam je ekskluzivno Stefanov otac koji ističe da slučaj nisu prijavili policiji:

- Nismo prijavili slučaj policiji, niti želimo probleme, ali po službenoj dužnosti slučaj je svakako pokrenut - završava on za Alo!

Podsetimo, on je maltretiran četiri sata, nakon čega je izbačen na ulicu, te je zahvalan ljudima koji su ga pronašli krvavog i bez svesti na ulici, te mu ukazali pomoć.

PUKLA SU MU REBRA, IMA UNUTRAŠNJE KRVARENJE Otac krvnički pretučenog zadrugara van sebe, za Alo! otkrio stravične detalje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading