Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Alo/DejanBriza

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" Ana Ćurčić bila je gost u našoj emisiji "Alo! naslovna" gde je govorila o svom odnosu sa Acom Bulićem, tužbi protiv bivšeg Zvezdana Slavnića, ali i kako se nosi sa optužbama koje se iznose u Eliti. 

- Nismo se pomirili. Mi smo prijatelji, pokušali nešto, nije uspelo, krenuli dalje i sasvim je okej ovako - priznala je Ana. 

Ona je u emisiji pročitala naslov koji je imao veze sa Zvezdanom, pa otkrila da ga se uopšte ne boji. 

- Pa, ne bojim ga se. Nailazim na razne komentare "Kako jedna žrtva sada tako živi". Dakle, trebalo da ja sada kao neko ko je prošao nešto loše ceo život živim tako. Ja baš smatram da treba suprotno, da se izdigneš i nastaviš dalje. Tako se i ponašam. Slavnića se ne plašim, nijednog trenutka. I to je sve ono što imam kažem vezano za njega. Sve će se dokazati na sudu, jedva čekam - rekla je Ćurčićeva i dodala da stoji pri svemu što je rekla za Slavnića. 

- Ja smatram da je on nasilnik i stojim iza toga, stojim iza toga da me je tukao, maltretirao i sve ono zašta sam ga tužila - rekla je Ana za kraj. 

Inače, Ana je, između ostalog, progovorila i o dešavanjima u Eliti i čestim optužbama na njen račun. 

- Plakala sam dosta zbog Zadruge, u smislu svega što pričaj o meni, neistinu koju iznose. Počevši od aktera koji su tamo, Kačavenda, Đedović, Lakić. Dosta me je to pogodilo - rekla je Ana Ćurčić u "Alo! naslovnoj" ističući da je tužila Milenu Kačavendu, Marka Đedovića i Ivana Marinkovića. 

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading