Ana Ćurčić
Foto: Alo/Printscreen

 

 

Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić posetila je Alo! redakciju i tom prilikom odgovarala na naših pet pitanja vezana za njenu svakodnevnu rutinu.

S obzirom da je odnedavno postala i influenserka, te otvorila i svoj Jutjub kanal na kom sa svojim fanovima i pratiocima deli aktivnosti i dešavanja iz svog života, Ana je sada otkrila za nas kako izgleda njen jedan dan.

- Ustala sam, kasno sam legla, sredila se i došla kod vas. - dodala je Ana i onda se osvrnula na stvari bez kojih ne izlazi iz kuće:

Ana Ćurčić

Printscreen

 

- Bez lične karte i sjaja za usta. - rekla je bivša rijaliti učesnica, a onda otkrila da li je imala neke probleme s obzirom da su joj dokumenti neophodni kada izađe, te odgovorila kako policija sada reaguje kada je zaustavi:

- Lepo. Govore: "glasali smo za vas". - istakla je ona, te otkrila da joj je poslednji poziv u telefonu sa agencijom za nekretnine, s obzirom da je ovih dana u potrazi za lokalom.

Ana je takođe naglasila da ne postoje pozivi koje odbija, a na pitanje "da li bi se javila i bivšem", odlučila je da preskoči pitanje ne želeći da komentariše.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading