Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Kako je danas najavila, bivša zadrugarka Ana Ćurčić održala je "lajv" na društvenoj mreži Instagram. Iako je najavila raskrinkavanje Zvezdana Slavnića, Ana je izjavila da će to uraditi putem storija, kako se njene reči ne bi izvrtale, te se kratko obratila publici.

- Ćao, ljudi. Vidim da očekujete da ću nešto da ispričam. Ali napisaću sve nam svom storiju sa stvarima, dokazima, vezano za ono šta je gospodin rekao. To mi je bitno da objasnim i da kažem svojus tranu priče, na koju imam pravo, jer se nikoga ne bojim. Ne da nemam strah, nego sa puno entuzijazma branim sebe u svakom smislu, stojim čvrsto iza toga i nikada jače. Htela sam da obrazložim sve na "lajvu", ali najbolje je da objavim sve na storiju - rekla je Ana.

Ana Ćurčić

Printscreen

 

- Snimila sam i jedan podkast, super sam, volela bih da uradimo jedan duži "lajv". Svako koga sam trebala da tužim, suočiću se na sudu. Nema potrebe ovako, mogu samo da se nižu tužbe. Svi grešimo u životu, vrline i mane su sastavni deo života. Nadam se da ćete pročitati moj stori. Do nekog sledećeg "lajv", volim vas! - poručila je Ćurčićeva i poslala poljubac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading