Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Rat između Nenada Macanovića Bebice, koje je trenutno u Eliti sa bivšom Miljanom Kulić, i njene majke Marije Kulić, čini se da ne jenjava.

Naime, nakon što je Nenad javno optužio Mariju da se bavi crnom magijom, ona je rešila da presavije tabak i da tuži nesuđenog zeta.

Marija Kulić je advokatima predala tužbu protiv Nenada Macanovića Bebice, a na sudu navodno traži pola miliona odštete za nanetu duševnu bol, piše "Scandal".

Bebica, budući da je u rijalitiju, nema pojma šta se sprema, ali je bio spreman na ove poteze, pa je pre ulaska u Elitu tražio od advokatske kancelarije da angažuje ljude, koji će pratiti sva oglašavanja Marije Kulić, kako bi spremili kontra tužbe.

U svakom slučaju Bebica će tužiti i Miljanu, ali se za ovu tužbu koja je spremna za Mariju čeka samo njegovo odobrenje. Bebica se nada da će sve probleme sa porodicom Kulić rešiti na sudu.

Podsetimo, Bebica i Miljana imaju žestoke sukobe u Eliti, a nedavno je sve eskaliralo kada je upletena i Teodora Delić, devojka prema kojoj Bebica gaji simpatije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading