Nataša i Stefan
Foto: Alo/Printscreen

Bivši zadrugar Stefan Karić, rešio je da otkrije kako se oseća po pitanju incidenta sa starletom Natašom Šavijom.

Naime, Karić se prisetio incidenta pa otkrio da li mirno spava:

- Iskreno, mirno spavam, svestan sam svojih dela i nedela - priznao je Karić pred kamerama emisije ''Magazin In''.

Inače Nataša Šavija, koja je optužila Stefana Karića joj je naneo teške telesne povrede potpuno je promenila priču, te je priznala da je u kontaktu sa Osmanom Karićem:

- Samo da razjasnim situaciju između pomirenja Osmana i mene, pošto je mnogima čudno i nejasno. Dakle, čovek mi ništa nije uradio, nije prisustvovao, niti nagovorio da to uradi, čak je rekao da je bio prisutan da ne bi dozvolio da dođe do bilo kakvog fizičkog obračuna između nas, tako da nema razloga da ga mrzim i da se prepucavam sa njim. On je otac dečka koji mi je ovo napravio i kao roditelja ga razumem zašto je želeo da odbrani svoje dete. Ja bih isto uradila - opravdavala je Šavija Osmana.

Podsetimo, pre samo tri dana Karić je objavio snimak na kome je ženska ruka sa prstenom, pa su svi odmah posumnjali da se verio, ali kako se ispostavilo za sad su samo u vezi. Nedugo zatim oglasio se i njegov otac Osman koji je podelio njihovu fotografiju i jasno stavio do znanja da podržava njegov izbor. 

@alo_portal Kaja o dečku Aleksandre Mladenović kog je pevačica prijavila policiji #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #kaja ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading