Teodora Delić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prethodno veče u "Eliti" bilo je rezevervisano za "Pitanje gledaoca", a voditelj je sledeće pročitao Nenadu Macanoviću Bebici

- Ne mislim da je zbog toga, naš odnos je trenutno u idealnom stanju, sve je bolje i bolje iz trenutka u trenutak. Nijednog trenutka mi to nije prošlo kroz glavu - rekao je Bebica.

- Apsolutno ga ne koristi, zaljubila se, on je baš tip momaka koje je imala ona do sada. I slep vidi da se zaljubila. Njoj se ovaj čovek gadi i sama priča non stop o bivšem momku kako je izgledao, apsolutno sa gađenjem priča o njemu kada god ima priliku za to, apsolutno ga upoređuje sa bivšim momkom, on je šeširdžija, a bivši momak je Bog. Igra igru zato što je bivši momak, nažalost, Miljane Kulić. Kada god joj prilazi, ona traži izgovor: "Hajde reši sa ovom tvojom bolesnicom šta imaš". Era Ojdanić?! Ja sam razmišljala, ona je promenila lični opis. Moje mišljenje i moj subjektivni osećaj je da je Era Ojdanić se**ualno opštio sa njom, kao i njegov unuk Uroš. Tako da, ova devojka je devojka poznatog morala - rekla je Miljana.

- A sa kim su ti sestre opštile?! - pitao je Bebica.

- Čeka Zolu, rekla je Urošu da jedva čeka da uđe Zola. Smatram da čim pre bude ušao Zola, da će biti zanimljivo - rekla je Kulićeva.

- Bolesnica bolesna - rekao je Macanović.

- Miljana je poznata po istini ovde - bila je Teodora sarkastična.

- Ne želim da budem prostakuša i da vodim bilo kakav dijalog sa tobom - rekla je Miljana.

- Devojka koja se je**la sa četvoricom, m*š mamu ti je**m žvalavu - rekao je Bebica.

- Za mene si nepostojeći, a itekako ću komentarisati tvoju temu, dok Zola ne dođe - rekla je Kulićeva.

- Nisam ti ja kriva što se tvoji momci pa*e na mene, halo, bolesnice - rekla je Teodora.

Podsetimo, Era Ojdanić nedavno je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađiom, a u u "Zadruzi" se pričalo o navodnoj aferi Anastasije Stanojević Palčice sa 54 godine starijim folkerom Erom Ojdanićem.

 

@alo_portal OTPEVALA ROĐENDANSKU PESMU Ćerka Jovane Jeremić otkrila šta je poklonila mami za rođendan 😇 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryoupage #jovanajeremic #rođendan ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading