Ivan Marinković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Detalji iz ljubavnog odnosa Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića mesecima unazad svakodnevno pune medijske stupce i nailaze na oprečne komentare javnosti, ali takođe i bivši rijaliti učesnici nisu imuni kada je ova tema u pitanju, te je Ivan Marinković juče izneo stav o njima dvoma.

- Ja sam čuo da je Stanija dobila novčanu nadoknadu da bude sa njim, tačnije 30 hiljada evra. Evo prosto pitanje od čega živ Stanija? - rekao je Marinković, a sada se za Alo! oglasio i Stanijin bivši verenik Asmin i odgovorio na njegove navode.

Asmin objavio Stanijinu fotku uz snažnu poruku

Printscreen

 

- Ugasio sam Instagram, povuko sam se iz svega, ali i dalje iskaču neki polulikovi kao lude gljive posle kiše. Ja nisam video nijednu uspšnu ličnost i nijednu zvezdu da komentariše Staniju i ovo vezano za nas. To su sve neki propali likovi iz rijalitija, neke jeftine splavaruše, prostitutke, dekintirane muške baba tračare i kako takvi uopšte gostuju na televiziji i da se o njima piše u novinama, to je za sramotu. Taj Ivan Marinkovic, čujem nema hleba da jede, jedva sklapa kraj s krajem, napravio Miljani dete u WC-u, pa ima dete s Gocom Tržan koja ga se stidi i sada takav dođe u emisiju i bilo koga komentariše? To što je rekao da sam platio nekom 30.000 evra da mi glumi devojku je isto kao da ja sada kažem da su moji drugovi orgijali s njegovom ženom za 300 evra, eto to je taj nivo ta priča. - besno je istakao Durdžić za Alo!

Inače, Asmin je kao što je i napomenuo obrisao svoj Instagram profil, a spekuliše se da se pomirio sa poznatom starletom, s obzirom da je pre samo dva dana Stanija na svom profilu podelila fotografije na kojima se vide crvene ruže, kao i emotivnu poruku koju je dobila od Asmina. Zbog svega toga, mnogi su pomislili da su njih dvoje obnovili vezu i da su sada u dobrim odnosima.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading