Stefan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Bivši učesnik rijaltiija, Stefan Karić, u jednom intervjuu javno je optužio aktulenog učesnika "Elite" Luku Majčicu da mu je, kako on tvrdi, uzeo neke stvari iz kuće. 

- Ja taj period nisam bio kod kuće, a on je iz moje kuće izašao ponevši te naočare - objašnjava Stefan, koji je Majčicu optužio da mu je iz kuće ukrao garderobu i obuću.

- Ima tu još nekih stvari koje sam video na njemu, pa sam se iznenadio, ali nema veze. Izaći će, pa ćemo videti, mentolčina! Garderobu, patike, nebitno... Ima stvari koje sam mu dao, ima stvari koje sam rekao da mi ne dira, ali nema veze - zaključio je Stefan za Pink.rs.

Inače, u Beloj kući se spekulisao da je Stefan Luki poklonio naočare, koje je dobio od Mensura Ajdarpašića, a da je sve to u cilji kako bi bivšeg prijatelja provocirao.

Luka je sinoć u emisiji "Elita" priznao kako je do sad znao da nekad nešto ukrade, ali kako je istakao, to nije radio kod Karića. 

Podsetimo, Stefan je pre dva dana priznao da je otpočeo novu ljubavnu vezu, a juče su se u javnosti pojavile i fotografije njegove sadašnje devojke.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading