Filip Car
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bivši zadrugari Filip Car i Aleksandra Nikolić su uprkos svađama rešili da daju šansu svojoj ljubavi i u Beogradu započnu zajednički život. 

Sada se, navodno, javila devojka koja živi u okolini Crikvenice i otkrila da da čeka dete sa Filipom. Devojka je, kako piše "Svet" u trećem mesecu trudnoće. 

- Zna on dobro ko sam ja, nema šta da se predstavljam javnosti. Nisam htela o ovme da pričam sve do sada, jer mi je obećao da će ostati sa mnom, jer je sa Aleksandrom završena priča. Znam da se sa njom pomirio zbog para, tačnije zbog fanova koji im više ne uplaćuju novac. On je jedan prevarant. Kada je čuo da sam trudna, rekao mi je da abortiram, a kada sam mu rekla da to ne dolazi u obzir, okrenuo je list i molio me da ne širim vest jer je već u velikom problemu i sa porodicom i sa ljudima koji ga svaki dan osuđuju - otkrila je ona, a zatim dodala:

Maja Marinković je za sve u pravu što kaže, našli su se, isti su i stvoreni su jedno za drugo. Mene je sramota šta sam sebi dozvolila. Kad bolje razmislim, sa njim se ne bih ni usrećila, neka ga sa Aleksandrom, ali ovo se neće na ovome završiti. Bilo bi mi drago makar da znam da je zaista voli, ali sa koliko njih je prevario i šta je pričao, nemoguće da ima osećanja prema njoj. Verujte mi, ni njegovoj porodici nije dobro zbog njegovog ponašanja, oni su normalni ljudi - dodaje za gorepomenuti list devojka, koja nije želela da dostavi svoju sliku, a ni dokaz da je dete koje čeka Filipovo:

- Ja mu želim svu sreću, taj više ne zna koga laže, gde udara i šta radi. Sam sebi jamu kopa i ne znam do kad planira da beži od svih sr*nja koje je napravio. Njemu bi najbolje bilo da odleprša na drugi kontitent.

Da li su tvrdnje ove devojke istinite ili samo neko pokušava da im pomrsi konce u vezi koju su tek obnovili.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Filipom na broj poznat redakciji, ali se on, do puštanja ovog teksta, nije javljao.

Podsetimo, Aleksandra i Car šokirali su javnost pre nekoliko dana kada su, dok su još bili u svađi, odigrali meč na Tiktoku i od tog trenutka svima je bilo jasno da je rijaliti par odlučio da ljubavi da još jednu šansu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading