Filip i Aleks
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Aleksandra Nikolić i Filip Car šokirali su javnost večeras kada su se uključili u uživo prenos na TikTok društvenoj mreži. Oni su odigrali čuveni meč, u kom su uzeli dosta novca od svojih pratilaca. 

Trudna Aleksanda Nikolić otkrila je ime za bebu Caru, na šta on nije imao reakciju. 

Aleksandra i Filip se uključili zajedno

Printscreen

 

- Znaš li koje je meni lepo ime? Natalija - rekla je Aleksandra Filipu. 

- Gotov si Filipe! Posle da mi objasniš kako da bacim tu rukavicu što imam! - dodala je Nikolićeva. 

Mnogima je bila simptomatična Filipova reakcija, a sudeći po svemu, nije očekivao da će Aleksandra takvu odluku saopštiti javno, te se nameće konstatacija da se bivši partneri nisu pre toga konsultovali o tome kakve će detalje će iznositi vezani za bebu.

Inače, nedavno su u medije dospele razne spekulacije o trenutnom Aleksandrinom finansijskom stanju, te se u jednom trenutku navodila da će morati da napusti stan koji iznajmljuje u Beogradu zbog toga što je skup, međutim, ona se ekskluzivno oglasila za Alo! i otkrila kako zapravo sada živi i o čemu je reč. Njenu celu izjavu pročitajte OVDE.

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading