Elita 7
Foto: Alo/Printscreen

Irina 2Hot pokušala je da se opere nakon što je sinoć tokom emisije ''Pretres nedelje'' vređala sopstvenu naciju, prilikom čega je izazvala gnev mnogih cimera, nakon čega je Marko Đedović odlučio da obelodani šta je radila u prošlosti.

- Ponosna sam Srpkinja, ali sam povukla drugi mentalitet. Svi me pitate gde su moja pesma i moj spot.Verovatno se vrti napolju stalno. Moram da se izvinim Đedoviću jer sam juče onako reagovala - kazala je Irina.

Elita 7

Printscreen

 

- Jako si kvarna, moram to da ti kažem. Moram da kažem kao novinar jednu stvar. Krila si Anabelinu ćerku u lezbo akciji sa Matorom. Jaknom si je zaklanjala - dodao je Đedović.

Matora je celo veče napadala u izlasku sve. Šalili smo se, zezali - kazala je Irina.

- Nemoj sad da me provociraš. Ne znam da li si išta videla, jer si povraćala koliko si pijana bila. Ne vuci me za jezik - kazala je Matora.

Matora i Anita

Printscreen

 

Podsećanja radi, kao bomba odjeknula je vest pre nekoliko godina da su se Luna Đogani i Jovana Tomić Matora poljubice u jednom izlasku, što su obe i potvrdile. Zbog toga je Matora imala velikih problema sa tadašnjom partnerkom, a sada se ponovo u ,,Eliti" pokrenula ta tema. 

@alo_portal Rođendan nam je čestitala i Nataša Bekvalac ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, zajedno do punoletstva ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #natasabekvalac ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading