Miljana Kulić Marko Đedović
Foto: Alo/aloonline.me

Učesnici Elite, Marko Đedović i Miljana Kulić, našli su se u novom sukobu , a on je progovorio o njenom eksplicitnom snimku.

- Miljana moraš da znaš da Zola tebi u životu ne bi snimio golu i izbacio na internet, ti si baš skroz gola na snimku - rekao je Janjuš.

- Znam za taj video, ni ja nisam znala za taj snimak, ja sam prepoznala Ivičin krevet, neko mi je skinuo prekrivač i snimio me - rekla je Miljana.

Miljana Kulić

Printscreen

 

- Ja ću ako budem želeo na bezobrazan način poslaću institucijama, desilo se da je Miljana rekla to u "Narod pita", obratio sam se Mariji mi smo se celu noć svađali, ona je odgovorila da je to Zola, ja sam rekao da znam ko je. Ja ću iskoristiti mnogo pametnije nego da okačim na društvene mreže. Marija i ja smo se raspravljali, meni je Miljane žao, zato što je ovde pričala životnu situaciju, kako su je tretirali i sve meni je od tad žao, meni Miljana nit je diram, ona mene provuče - rekao je Đedović.

Marko Đedović

Printscreen

 

- Moja majka nek objavi sve prepiske sa Đedovićem - rekla je Miljani i dodala:

- Znam da me Zola snimio i da je došlo do Đedovića - istakla je Miljana.

Podsetimo, Lazara Čolića Zolu, bivšeg učesnika Zadruge, brojni učesnici Elite ovih dana pominju u svojim međusobnim obračunima, čak su pričali i o njegovom, navodnom, ulasku u rijaliti.

Tim povodom se sada oglasio i prokomentarisao aktuelne teme iz rijalitija.

Miljana je ovih dana u središtu sukoba - svađa se sa Matorom i Anitom, često u provokacijma pominje tebe... Takođe, s druge strane, ne prestaje rat s Bebicom i Teodorom. Kako to komentarišeš?

- Iskreno, svi sukobi na verbalnom nivou su mi zanimljivi izuzetno i zaista u poslednje vreme često pratim "Elitu" jer vidim da me baš pominju mnogi i onako bude mi zanimljivo da, pored nekih mojih privatnih stvari, gledam tamo neke kako se raspravljaju šatro oko mene. Iskreno, ne zanimaju me apsolutno te osobe, želim im sve najbolje, ali bez bilo kakvog kontakta sa mnom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading