Maja Marinković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Iako su Filip Car i njegova verenica, Aleksandra Nikolić odlučili da se skrase, presele u Beograd i posvete njihovom detetu, koje je na putu, starleta Maja Marinković ne prestaje da provocira.

Naime, Maja je podelila snimak na Tik-tok platformi, pevušeći dobro poznatu numeru pevačice Milice Pavlović "Posesivna bivša", te su se mnogi pitali da li aludira na Filipa:

- Rasturiću vezu s njom, biće rusvaj, biće lom...- samo je delić onoga što je Marinkovićeva otpevala.

- Moje ime će večno da zna, kad ćerku prvu nazoveš k'o ja - otpevala je Maja.

Već je poznato da Aleksandra i Car očekuju ćerku, zbog čega su brojni komentari bili kako se čini da ovo nije slučajnost od strane Maje.

Podsetimo, starleta je otputovala do Rima da napuni baterije, a na pitanje ko je sa Majom na putu, nije smeo ništa da nam otkriva: 

- Kada Maja nije u rijalitiju, ja ne smem da pričam umesto nje i ovo je previše što sam se javio. Otišla je malo da šopinguje, ali i da se odmori i pripremi ako bude ulazila u Elitu, trebaće joj i snage i elana - rekao je Taki za Alo!

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevačice Milice Pavlović ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #milicapavlovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nadica

16.10.2023 19:55

Najveće zlo, a ujedno i najveća jadnica, zbog čega i kvari drugima sreću, jer je nesrećnica od malena!!! Neko to od gore sve vidi, zato i prolazi, kako prolazi i živi je dokaz da sreća i zadovoljstvo ni malo ne zavisi ni od para, ni od izgleda. Džaba joj sve!!!