Ana Ćurčić
Foto: Alo/Printscreen

Nakon što su Milena Kačavenda i Marko Đedović u "Eliti" izneli optužbe na račun Ane Ćurčić, te otkrili da je ona uzimala novac od svojih fanova, drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" se hitno oglasila. Prvo je poručila da će demantovati njihove laži, a potom objavila privatnu prepisku sa izvesnom Gogom.

Ana je usnimila glasovnu poruku koju joj je Goga, članica njene podrške, usnimila. Kako je Goga navela, njenu izjavu Ana može da koristi na sudu protiv Milene i Marka.

- Ana, Goga na telefonu. Slušala sam kako je rekla da si ti kontaktirala žene, lavice, za neke haljine, za pare itd. Da si mene kontaktirala u Kanadi, moje ime je spomenuto par puta, ona, Marko i Matora. Pošto si ih stavila na sud, ja ti dajem pravo i dajem ti izjavu da možeš da koristiš moje ime na sudu. Ja živim u Kanadi. Ja sa tim nemam ništa, ali imaš pravo da staviš moje ime. ona nema šta mene da uzima u usta. Nema pravo Marko da me uzima u usta, niti Matora... Ja sam tebi lepo rekla šta znam i kako je meni ona tražila pare, ja sam te pare nažalost slala, ali niko od tebe nije dobio. Mislim da ih je ona (Kačavenda) uzela. Uglavnom, znam da nisi dobila te pare, znam da si mnogo puta bila kažnjavana - govorila je Goga.
 

- Koliko novca ste poslali? - upitala ju je Ana naknadno.

- 250 dolara - odgovorila je Goga pismeno.

@alo_portal Ruža Rupić poslala nam je divnu čestitku ❤️ Hvala na divnim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #rodjendan #ruzarupic #fyp #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading