Kačavenda i Đedović o Ani Ćurčić
Foto: Alo/Printscreen

Takmičarka "Elite" Milena Kačavenda ponovo je danas udarila na svoju bišvu prijateljicu Anu Ćurčić. Ona je u razgovoru sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom otkrila kroz kakav je pakao prošla zbog Ćurčićkinih fanova.

- Aca je pokušavao da spusti loptu sa mnom, ali sam mu poručila da me ona (Ana) ne spominje i ne lažunja da sam ukrala pare - kazala je Milena.

- Meni je šokantno bilo tad da si odjednom promenila ploču - dodala je Matora.

- Žene koje su navijale za nju, a ne žive u zemljama u kojima imaju mogućnost da glasaju su uplatile na Anin račun pare, a ona je rekla da nikada nje dobila taj novac. Ta žena je rekla da će poslati pare, pa su "Ranjene lavice" objavljivale to. Meni su Anine fan stranice napisale da okačim nešto u vezi Ane na svom profilu, a onda me je kontaktirala i njena ćerka da skinem, jer svi mediji prenose da molim za pare. Svi su me živi pljuvali i hejtovali. Kad su se okrenuli protiv Ane, onda su me mrzeli jer je podržavam. Aca je bio u jednoj grupi, gde je bila njena podrška. Rekao mi je da je tu, samo da bi bio u toku, a tu su me najstrašnje pljuvali - kazala je Milena.

Kačavenda i Đedović o Ani Ćurčić

Printscreen

 

- Ona je rekla ovde kad joj je bila slava da je nije slavila nekoliko godina, iznenađena je bila kad joj je sve ono došlo tad - istakla je Matora.

- To je sigurno Anđela Acina rekla da joj pošalju ketering, angažovala ljude, Bože me sačuvaj - kazao je Đedović.

- Ona je dobila parfem koji joj se nije dopao, pa ga je uvalila Zorici. Ja veze nisam imala sa slanjem toga. Mene je okrivila za to što je stiglo. Mene okrivili da sam maznula kreme, a poslala parfem. Zar je mislila da će fanovi da joj pošalju skupoceni parfem? To su fanovi, a ne milioneri - kazala je Milena.

- Je l' ona ostala dobra sa nekim od tih ljudi? - upitala je Matora.

- Ma ja mislim da su joj svi okrenuli leđa - istakao je Đedović.

- Onda to potvrđuje neke stvari - dodala je Matora.

@alo_portal I voditeljka Ana Radulović nam je čestitala rođendan! 🥰 Hvala na lepim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #anaradulovic #rodjendan #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading