Milena
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Milena Kačavenda sinoć se tokom emisije "Pretres nedelje" osamila u pušionici sa Markom Đedovićem i komentarisala aferu koja je nastala oko njenog bivšeg verenika, za kojeg je mislila da je poginuo, a na kraju se ispostavilo da je ipak živ.

Milena je Marku priznala da je za njim odlepila, a zaljubljenost koju je osetila prema njemu uporedila je sa osećanjima koje je imala prema bivšem suprugu Srđanu Kačavendi. 

David je kao zbog mene pratio rijaliti, ali je u putu vozio, a gleda tv u kolima kad vratim film. Meni je najteže bilo što on ne postoji. Pita on mene da li bih se udala i ja na keca kažem da bih. Mogu da poredim kao kad sam se u muža zaljubila, leptirći  - govorila je Milena, a Marko nije mogao da veruje koje priče izlaze iz njenih usta. 

- Živo me zanima da li će se pojaviti... Zamisli kad ja svojoj deci govorim da se udajem i oni prenose Srđanu. Treba prošetati ulicom - nastavila je da priča Milena u pušionici tokom razgovora sa Markom. 

Marko i Milena

Printscreen

 

Zbog teme koja se pokrenula o njenom bivšem vereniku Davidu Tošiću na društvenim mrežama se spekuliše da će on postati deo Elite, a to čak sumnja i Milena, zbog čega i strahuje od njegovog pojavljivanja na vratima Bele kuće. 

Podsetimo, Milenin snimak se pojavio na Instagramu koji je izazvao pompu.

Naime, administratori njenog Instagrama objavili su stari snimak Kačavende sa popodnevnog uživanja sa prijateljima. 

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, jer su mnogi pomislili da je Milena na snimku u jeku razgovora sa misterioznim verenikom, za kog se i dalje sumnja da je živ, iako je javnosti predstavljeno da je sahranjen. 

- "Je l' ovo kada je vodila ljubav sa pokojnim verenikom?", "Verenik zove" - bili su samo neki od komentara ispod snimka. 

@alo_portal “Šta ti tražiš sa takvim čovekom? Ko je tu lud?” #alodnevnenovine #alo #majamarinkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading