Ivan Marinković sa sinom
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Ivan Marinković je sa sinom Željkom ostvario prvi kontakt u rijalitiju "Zadruga 6". 

Po izlasku, sin ga je jednom posetio, nakon čega je Ivan prisustvovao Željkovom rođendanu i od tada navodno prestaje njihov kontakt. 

On je sada gostovao u jednoj emisiji, a tom prilikom mu je pušten snimak gde Marija Kulić priča sa malim Željkom Kulićem na kom ga pita da li je voli, a Ivan je sada prokomentarisao tu situaciju.

- Kad ga vidim bolje da ne pričam kakva je sa njim. Oni se plaše da im ne oduzmem Željka, sa Marijom može da se komunicira samo ujutru, jer posle toga "ulazi u flašu" - rekao je na početku Ivan Marinković, a onda otkrio šok detalje.

- Ja imam poruke na Instagramu od ljudi koji su lično išli u centar za socijalni rad u Nišu da prijave Mariju Kulić. Mene to brine kao oca. Ja se kajem zbog veze koju sam imao sa Miljanom. Ja ne ćutim nikome, ne zanima me što je ona majka mog deteta - rekao je Ivan u emisiji "Vatreno krštenje".

Podsetimo, Miljana je pre ulaska u "Elitu" u emisiji izjavila da Željko navodno ne želi da čuje Ivana Marinkovića, a kako će se ova situacija odvijati ostaje nam da vidimo. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bumbar

06.10.2023 19:50

sa obzirom da pet godina nisi ni pitao za dete nije te bilo briga sada si se malo osilio, lako je sad biti brižan otac! Samo pljuj po Kulićima!