Marko Đedović
Foto: Alo/Printscreen

Aktuelni učesnik Marko Đedović je danas gostovao u emisiji kod svojih rijaliti cimerki Milene Kačavende i Teodore Balzak, a tom prilikom progovorio je o nastupu koji su spremili za predstojeću "Elitoviziju" koja će se održati sutra veče.

- Zajedno smo smislili i ceo Balkan gori i isčekuje moj nastup. Očekujemo da se pojavi i moj bivši i pokojni verenik. Dok sam bila spoljni igrač "Zadruge 6", jela sam go**a lopatama. Marko, ti imaš mnogobrojne hejt grupe, šta imaš da im poručiš? - rekla je Milena.

- Teško da su mnogobrojne ili ne postoje više. Mogu da pišu do sutra, mi znamo šta se dešava - rekao je Đedović.

Marko Đedović

Printscreen

 

Đedović se ponovo dotakao Ane Ćurčić, te je uporedio sa Milenom.

- Uzevši u obzir ponašanje "Žvalave" i sada Milene Kačavende, razlika je očigledna. Dejan je u pravu bio i sve vreme mi je govorio da je Ana teški prevarant, zajedno sa Zvezdanom za koga isto nema amnestije. Njegove reakcije su Anu dovele do drugog mesta i nisu obraćali pažnju šta "Žvalava" priča. Žena je priznala krivično delo - rekao je Đedović, pa dodao:

- Zorica Anu ne može očima da gleda i ona je prava žrtva "Zadruge 6". Dobro je srčka nije udarila. Ako pobedim, kupiću ti tri kreme, Milena. Što se vaskrslog pokojnika tiče, to je neki žešći prevarant - rekao je Đedović.

Đedović je progovorio i o očekivanjima Aninih fanova da će odneti pobedu u "Zadruzi 6".

- Ti uložiš 400 evra u glasanje i očekuješ da će neko da pobedi? Mora da si ozbiljan psihijatrijski slučaj. Onda namešteno, ovako, onako... Druže, ja znam vrlo dobro, Aleksandrine tetke, babe, žene, slale su po 10.000 evra za lečenje dece, a ovi se zavadili za 400 evra - ispričao je Marko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading