Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić iz dana u dan intrigijraju javnost svojim odnosom. Dok je ona brzo prešla preko preljube svog vanbračnog parnera, on ipak pokušava da drži distancu, jer je ponovo ''svežio'' odnos sa bivšom suprugom. Ovim povodom oglasila se Maja Marinković, kako bi dala sud o odnosu svog bivšeg i njegove potencijalne devojke.

- Ništa strano i neočekivano od strane Janjuša. Vidimo baš koliko se promenio, iz dana u dan pokazuje koliko voli svoju ženu i koliko mu je porodica prioritet. To je brak koji bih mogla opisati u par reči: " Para vrti gde burgija neće" .To smo imali priliku da gledamo, u skoro svim sezonama. A njegovi govori pre nego što će da uradi nešto, to je samo glupa priča koju neko napolju treba da popije, pametnom dosta. Mislim da je gospođa Ena adresa na koju treba takođe da se postave ova pitanja, s obzirom na to da je ušao kao "oženjen" čovek u ovu sezonu (smeh) - rekla je ona, pa dodala:

Maja Marinković

Printscreen

 

- Obrni, okreni, ipak sam ja neko koga on i dan danas ne moze da prežali, ali šta ćeš, navikne se čovek. Ne bih ulazila u ovu temu, da me čovek ne pominje danima, a ja baratam isključivo argumentima. Trebalo bi pažljivo da slušaju moje reči, a to je da gospođe trebaju svog kera da vežu za drvo - poručila je ona za Pink.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading