Marija Kulić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Marija Kulić danas se pojavila na suđenju sa voditeljom Milanom Miloševićem, koji je prihvatio nagodbu i pred našim kamerama se pomirio sa njom. Nakon završenog suđenja, Marija je otvorila dušu o problemima u porodici. 

Odmah na početku je istakla koliko je razočarana u Bebicu, te progovorila očitavoj aferi koja je nastala pre početka rijalitija:

Prepiska Bebice i Marije

Instagram

 

- Katastrofa, malo pre moj muž kaže da ne može da veruje da čuje iz njegovih usta ovakve reči. Moj muž ne može da veruje u to. Dokazao je da je viši cilj, ne da nas iskoristi, to što je dobio, što sam mu dala 10.000 ja sam ga tužila, to će vratiti, kad tad. Mi smo hteli njemu da učinimo, da on može da zaradi novac, da ne bude da samo Miljana plaća, iz neke ljudske solidarnosti smo hteli da mu učinimo, tu želju - ispričala je Marija za Republiku, pa nastavila:

- Ne plašim se da Zola uđe, verujem Miljani da je shvatila da su oba odnosa bila promašena. Ja sam kriva za Nenada, jer sam ga podržavala, da se što pre otarasi Zole. Nisam ga iskoristila, korist je bila obostrana, s tim što novčano ga nisam iskoristila, kao on nas. On je rekao da neće da nam vrati, zbog tog da neće i ovo pljuvanje, a otišao u potpunom miru, nijedna rasprava, nijednu lošu reč nije rekao, a eto, šta smo doživeli.

Marija isprozivala Bebicu

Printscreen

 

Je l' plačete?

- Plačemo, kad plače ona i mi, i Siniša, i ja, meni je teško da je gledam od kuće, ali neko zna zašto je to dobro, i zašto to treba - rekla je Marija.

zabava

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading