Elita 7
Foto: Alo/Printscreen

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić je danas napunila 30 godina, a trebalo je da danas napusti rijaliti i ode na sud. Miljana je trebalo danas u Rumi da se suoči sa Markom Đedovićem, a potom i Jovanom Tomić Matorom, zbog tužbi koje su protiv nje podneli. Podsetimo, Matora je tužila Miljanu zbog toga što je u "Zadruzi 2" nasrnula na nju mikfrofonom, dok ju je Đedović tužio zbog toga što ga je u "Zadruzi 3" udarila bubicom.

Međutim, došlo je do preokreta. Kako je Kulićeva sinoć otkrila, a potom i Đedović potvrdio, predmeti su dobili novog sudiju, te će se danas na sudu pojaviti samo Đedović i Matora, koji će dati iskaze, piše Republika.

Matora i Anita

Printscreen

 

- Đedoviću, zvao me je advokat, pomera se predmet. Novi sudija, sutra idete ti i Matora - rekla je Miljana sinoć.

- Znam - odgovorio je Marko.

Nedavno je Marko otkrio kako se Miljana brani na sudu.

Marko Đedović

Printscreen

 

- Ona na sud nosi papir da je luda, državi je dokazala da je luda, a ovde govori: "Odakle vam da sam ja luda" - istakao je Marko u razgovoru sa Milenom Kačavendom.

- A čekaj, je l' te slučajno udarila bubicom - ispitivala je Kačavenda.

- Ma, kakvi slučajno, je l' si ti normalna, lupa gluposti... Namerno me "fiknula", još lagala da nije bubicom nego torbicom, dok nije krenula da lipti krv. Znaš kako je to puklo o lobanju, zamahnula baš - prisećao se Đedović tokom razgovora.

Slađa i Miljana

Printscreen

 

Miljana je pre nekoliko dana ispričala šta joj je Đedović otkrio o suđenju, te tražila da napusti imanje.

- Đedović kaže da je presuđeno, da sam dobila šest meseci bolnicu zatvorenog tipa i dve godine uslovno. Matora mi se smeje, kao dve godine da ne smem nikoga da diram. U petak ću da završim za rođendan. Ovaj tvrdi da je presuda stigla. Smeju mi se, priča mi da će da mi donese u ludari banane - ispričala je Miljana.

Kulićeva je sinoć otkrila i ko joj je čestitao rođendan i ko je pozvan na proslavu.

- Prva Miona, pa Požgaj, Mensur, Đedović. Pomirila sam se sa onim što mi je u afektu psovao majku, Šan. Teodora Balzak nije pozvana jer tapše Bebicu po ramenu, Teodora Delić jer učestvuje u svemu tome, smška se i dobacuje, Slađa Bitna, Poršelina dolazi. Vanja ne, Kačavenda, Skraćeni to se podrazumeva, Matora i Anita, Božu neću da vidim, Sneža i Dario - ispričala je Miljana Darku Tanasijeviću.

zabava

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading