Milena Kačavenda
Foto: Alo/Printscreen

U emisiji "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru razgovarao sa Markom Đedovićem, a osim takmičara Elite, na tapetu je bila i Ana Ćurčić.

- Ti i Milena ste spomenuli da je Ana svojevremeno pozajmila Mileni novac da bi Milena shvatila da je Ana davala novac na kamatu - rekao je Darko.

Marko Đedović

Printscreen

 

- Tako je, pričali smo i o aferi Roleks kad je Ana išla sa Zvezdanom da pljačkari. Ona je tipovala, a on je pljačkario. Ona je direktni učesnik svega toga. Pa ja bih prijatelju poklonio 3 hiljade evra da mu zapne. Mileni je hitno trebao novac i Ana nije imala pa je Milena svoj Roleks dala u zalog tom nekom Aninom i Ani je mesečno praćala 600 evra kamatu da ona vraća tom drugu - govorio je Đedović i dodao:

Ana Ćurčić

Printscreen

 

- Kad se na kraju svela računica Milena je vratila 8 hiljada za te 3 hiljade i za tu priču su znale samo njih dve. Ana je hvaleći se Šmizli sve to ispričala i napričala i hvalila se kako je zavrnula kumu za keš. Znači žena je direktno priznala da je ona dala novac, ali ju je kamatarila i tako joj uzimala keš. Postoje dokazi za sve što sam rekao - rekao je Marko.

zabava

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading