Maja Marinković
Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka Maja Marinković uključila se uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal". Ona se i dalje oporavlja od operacije uvećanja zadnjice, a otkrila je kako se oseća, pa zatim progovorila o drugim aktuelnostima.

- Bolovi prolazi, ne mogu da kažem da sam se totalno oporavila. Dosta sam uložila u sebe, velika je cifra, ne bih javno otkrivala. Svako treba da radi ono što ga čini srećnim. Poštujem i prirodnu lepotu i plastičnu. Izdržala sam, sve za lepotu. Ovo je poslednja stvar koju sam estestki želela da korigujem - rekla je Maja, pa otkrila da li ima sreće u ljubavi:

Maja Marinković

Printscreen

 

- Slobodna sam, imam udvarače, što je prosto i normalno. Ali nisam emotivno zauzeta, uvek postoji neko ko mi se dopada. Najviše volim kad sam slobodna. Ostvarena sam na svim poljima, osim tog bračnog statusa. Još uvek nisam zrela za brak, želim da se to desi kada osetim da je to pravo. Još uvek je rano za to. Još mi prija sloboda, dugo godina sam provela u rijalitiju - dodala je Marinkovićeva i progovorila o odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom:

- Sa Bebicom je prijateljstvo čisto, on je uvek bio super prema meni, dobar je momak u suštini. Nikad nisam ulazila u tuđe ratove, ali često me pominje. On je meni skroz lik, nek se zeza sa devojčicama po rijalitiju. Kad je sam, on je najbolji. Mada mislim da Miljanu voli još uvek. Postoji emocija. Uvek budemo povezani za tu jednu osobu. Ja sam sa Janjušem prošla svašta, ali sam volela i Filipa. To tu neke moje stare ljubavi, koje su obeležile naše rijaliti živote - istakla je ona, pa progovorila o Janjuševom učešću:

- Sve mi to deluje isto, svake godine ista priča. On je čovek šoumen, treba da se šali sa devojčicama koje mu dopuste, ali sve su blaga kopija mene. Svaka uđe i pokušava na kartu mene, napravite nešto, svoj stav, svoj integritet. Vidim da me Jaško doziva, ne mogu ja njemu da izađem iz glave. Sigurno tu postoje emocije, bili smo dugo zajedno, obeležila sam mu deo života, ali kod mene su emocije ugašene odavno. Ali opet, iskreno, kad se vide neki ljudi posle nekog vremena, može da se obnovi ljubav - rekla je Maja.

Stanija se obratila Aneli

Foto: Ataimages

 

Maja se osvrnula i na skandal svoje drugarice Stanije Dobrojević, te udarila na Aneli Ahmić, koja se muva sa Janjušem.

- Vidite, biću brutalno iskrena. Ne mogu da prihvatim činjenicu da u 21. veku neko nekome može da uzme muža. Gospođe, vežite kera za drvo. Ako vidite da vam je muž k*rvar, švaler, šta tražite sa takvim čovekom? Svako ima pravo da se bori za nešto što voli? Ne možete da sprečite nekoga da ode od vas, ako on ne želi da bude sa vama. Staniju ništa ne krivim tu, nije znala kakva je situacija, nije ona udata, zauzeta, nego on. Neka bude da pričam o sebi. Ako te neko jednom prevari, prevariće te uvek. Žene, čuvajte svoje muževe, šta drugo da vam kažem. Miriše mi na do da žele popularnost preko Stanije - poručila je Marinkovićeva, pa dodala:

- I kako baš Janjuš? Majin bivši... To mi je sumnjivo, priča tužnu priču, a onda je zaljubljena u Janjuša. Jesi udata i patiš ili voliš Janjuša koji ima 6 devojaka na istu foru?  Pusti tu priču. A i Janjuš isto. Pomirio se sa ženom ili nije? Dogovorite se šta ste, ispadate foliranti. Malo mi je sve to negde onako postalo jeftino, ta priča kod mene ne može da popije vodu. Zna se koga on voli, čim mene indirirektno pominje. Hvala mu na tome, želim mu sreću, ali je ostalo to nešto što ne može da ga odvoji psihički od mene. On se sprda tamo, čeka nešto drugo, ženu naravno da ne voli.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading