Taki sa novom devojkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Učesnica rijalitija "Elita" Teodora Delić privukla je veliku pažnju u medijima i na društvenim mrežama još pre nego što se uselila na imanje u Šimanovcima i to zbog veoma prisnog odnosa i provokativnih slika sa Takijem Marinkovićem. Iako su mnogi sumnjali i spekulisali da su Teodora i Taki mnogo više od prijatelja, ona je odlučila da se ogradi od njega čim je kročila u Belu kuću. 

Otkako je kreno rijaliti Teodora je svaki dan po ceo dan u društvu Nenada Macanovića Bebice, koji joj poklanja svu pažnju ovog sveta, ali njoj to izgleda nije dovoljno. Bebica je priznao da osećanja prema Delićevoj, a ona i dalje tvrdi pazar i govori da je rano za vezu. Mnogi smatraju da Teodora samo koristi Nenadovu pažnju, a da joj se ni najmanje ne dopada, a danas je jedin potezom dodatno podgrejala sumnje. 

Taki sa novom devojkom

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, ona je sa cimerima razgovarala u dnevnoj sobi i priznala da su joj najatraktivniji momci u Beloj kući Nikola Bukilić i Mika Mileusnić. Bebica je sve vreme sedeo pored njega, a po svemu sudeći sve što radi za Teodoru nije dovoljno da bude u njenom izboru muškaraca. 

- Meni je je Bukilić najlepši, kao i Mika - poručila je Teodora.

Podsećamo, Boža Džons je nedavno rekao da je Taki bio intiman sa Teodorom, zbog čega je Marinković uzvratio rafalnom paljbom po njemu. 

Bebica i Teodora

Printscreen

 

- Cela nacija je videla da meni sedi Slađa u krilu, to ništa nije sporno. Za sve to postoje fotografije, ja to ne mogu da poreknem sad. Neka oni pričaju o sebi, ne dajem im na značaju. Neka me ostave na miru, sve su to fanatici. S Teodorom sam dobar prijatelj i ona mi nije devojka zbog razlike u godinama. Prijatelji smo i podrška sam joj, a to što smo mi previše prisni i bliski je naša stvar - poručio je Taki za dodao:

- Oni se tamo ne podnose, oni su fanatici, vode svoje ratove. Rekla-kazala samo... Neka vode ratove među sobom, a Takija neka zaobiđu u širokom luku. Neka zaborave na moje postojanje - zaključio je Marinković za Pink.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading