Maja i Desingerica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Naša najpoznatija starleta Maja Marinković našla se u žiži skandala sa reperom Desingericom, a sada se pojavila na društvenim mrežama nova provokacija koja će po svemu sudeći upropasti njegov porodičan odmor.

Naime, na Instagram profilu Desingerica je objavio nekoliko storija na kojima je snimio gumu za plivanje, zbog čega se na društvenim mrežama pokrenula lavina komentara da je ovo bila samo poruka upućena Marinkovićevoj. Poznato je da je Maja nedavno odradila operaciju povećanja zadnjice, zbog čega se ne odvaja od gume, te je čak nosi i u restoranima, kako bi mogla da sedi.

Na društvenim mrežama su se pojavili komentari da je ovo njegov način da pokaže Maji kako misli na nju, čak i dok je sa suprugom na odmoru, a nedugo zatim oglasila se i Marinkovićeva, koja je objavila novi snimak, na kom se takođe vidi guma za plivanje.

Maja je pozirala nasmejana,  a ovaj snimak dodatno je zaintrigirao javnost, pa su mnogi krenuli da govore da im je to zapravo "tajna šifra" i da se oni na taj način obraćaju jedno drugom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading