Milena Kačavenda
Foto: Alo/Printscreen

U toku je emisija "Pitanja novinara", Darko Tanasijević postavio je pitanje Mileni Kačavendi:

- Mesecima si se lavovski borila za Anu, zaratila na bezbroj frontova, upala u probleme, dobijala pretnje, cimala se jurila. Kako se osećaš sada posle svega toga kada je jedno od prvih pitanja koje ti je tvoja drugarica posle rijalitija postavila gde su pare - pitao je Darko.

- Ona nijednog trenutka nije ustala da me odbrani, ona je to tako onako u onom njenom maniru radila - rekla je Milena.

Milena Kačavenda

Printscreen

 

- Sve i da jesi to radila, ako se družimo 20 godina ja ću tvrditi da nema šanse, pa ako se ispostavi da stvarno jesi onda kažeš da si ispala glupa. Meni si rekla da te je zabolelo jer nije stala u tvoju žaštitu u toj priči pronevere novca - rekao je Darko.

- Ja ne mogu da dozvolim da se to priča, dokazano je da Milena nije uzela nijedan euro u svoju korist, zato dotična više i ne pominje. Pričaćemo mi i na temu pisama, tužbe za Zvezdana, ja se povući neću. Budala nisam, sve sam radila srcem. Nije ovo moja osveta, ja sam ovde zbog sebe. I da sam znala da je kockarka, gde je sad ta tema, tema žrtva nasilja, polivanje sokom u studiju, stavlja Roleks i prati je Acino obezbeđenje. Gde je sad ta Ana? Mislim da je u tom svom paklu zaboravila ko sam ja i kakav sam karakter od žene. Naša deca se poznaju, uvek sam pravdala njene iskaze. Meni je bilo najlakše da verujem da joj se sve u životu desilo zbog Zvezdana, ali kakav god da je on nije izneo velike stvari o njoj. Ja sam ovde da ratujem ne na njen smrdibuba način, već stojim ovde - rekla je Milena.

- Mnogi su se iznenadili kad si se rasplakala dok si pričala o ovoj temi, po čemu se radi? - pitao je Darko

- To je neki interni odnos između nas dve. Ona meni nikad nije pomogla, nikad mi nije kupila poklon za rođendan, nikad mi ništa nije dala, čitav život je u nekom problemu - rekla je Milena.

Milena Kačavenda

Printscreen

 

- Šta je radila kad si se razvela? - pitao je Darko

- Zvala me telefonom da vidi kako sam. Nije mi bila tu kad mi je bila najpotrebnija. Ana nije jedina pouzdana vlasnica tableta, njen tablet je kopiran na više računara. Ja sam se čula sa gospođom Zoricom Marković i taj poziv je trajao dva sata, ja sam samo Zorici rekla tada da ulazim, a Ana je 15 miuta posle toga zvala da sikće, pišti i vrišti. Pretila mi je i patetisala, ali njena patetika je prohujala s vihorom - rekla je Milena.

- Čula si da Zorica, Bulić i Ana planiraju da otvore ugostiteljski objekat, ajde daj naziv - rekao je Darko.

- Skoro sam bila u restoranu blizu Acinog kluba i videla sam ih pored toaleta samo sa spoljne strane, tiktoker i pevačica ispred wca. Ja im želim sve najbolje, Ana je toliko sposobna da pretpostavljam da će kafana raditi do prvog petka - rekla je Milena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading