Teodora i Mensur
Foto: Alo/Printscreen

Otkako je počela nova sezona rijalitija "Elita" pojednici takmičari za samo nekoliko dana uspeli su da isplivaju u prvi plan i svojim pričama zainteresuju gledaoce, ali i publiku koja prati i redovno komentariše na društvenim mrežama. Jedan od odnosa koji je privukao pažnju i na meti je komentarisanja je druženje Mensura Ajdarpašića i Teodore Radojičić, poznatije kao Balzak. 

Njih dvoje dosta vremena provode zajedno i vode razgovore na razne teme, a stanari Bele kuće su primetili da postoje ozbiljne varnice, iako njih dvoje sve pokušavaju da ubede da je u pitanju čisto drugarstvo. 

Međutim, tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" Mensur i Teodora su iskoristili galamu za crnim stolom kako bi se domunđavali. Radojičićeva je bila na cigareti u pušinoci, a Mensur se sve vreme okretao i dobacivao joj je, a osmeh nisu skidali sa lica.

U jednom trenutku Ajdarpašić je odlučio da popusti kočnice, pa joj je otvoreno priznao da sa njom želi da bude potčko, kako bi u izolaciji imali privatnost. 

- Za izolaciju, moram da te probam - poručio je Mensur, na šta je Teodora odmah počela da se smeje, pa može da se zaključi da se ni malo ne bi bunila da se sa njim osami u izolaciji. Podsećamo, Teodora je Mensuru za vreme žurke u utorak priznala da prema njemu ima simpatije i da je on njen tip muškarca, a ostaje da vidimo da li će u nastavku "Elite" njih dvoje dati šansu jedno drugom za ljubavni odnos. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading