Mensur i Teodora
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Sinoć je u rijalitiju "Elita" održana prva žurka u kazinu, na kojoj su pevali Vanja Mijatović i Joca Stefanović. Kroz sezone je već poznato da seučesnici rijalitija utorkom posebno opuste i da uz malo alkohola nastanu nove ljubavne veze, ali i izbiju ozbiljni obračuni i žestoke svađe. 

Jedan zanimljiv spoj koji se sinoć desio bio je između Mensura Ajdarpašiča i Teodore Radojičić. Njih dvoje su se bolje upoznavali i razgovarali ispred kazina, gde se održava žurka, a varnice su bile očigledne. Teodora je prvo želela da čuje od Mensura kakvo je njegovo emotivno stanje i zbog čega je stavio tačku na svoju ljubavnu vezu pred ulazak u "Eltu". 

- Ja ulazim ovde, ona ostaje napolju, nije baš prirodno. Ako nam se putevi nekad sastave - objašnjavao je Mensur. 

- Znači samo ste se zbog rijalitija rastali - dodala je Radojičićeva, a onda je Ajdarpašić počeo da opipava teren da li je Teodora na nekoga od njihovih cimera bacila oko. 

- Ko ti je od ovih ovde muškaraca baš po tebi? Ima zanimljivih - rekao je Mensur.

- Ima, ima. Fizički si moj tip ti, Mika mi je zgodan. A tebi? Ne smeš da kažeš - dodala je Teodora.

- A ne znam šta da ti kažem, povučen sam, malo sam stidljiv - poručio je Ajdarpašić.Ovaj razgovor privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju da li će se između Teodora i Mensura desiti nešto više od prijateljstva ili će im odnos ostati na ovome.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading