zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu kako bi prokomentarisao Mićinu podelu budžeta.

- Ovi budžeti i ova atmosfera trajaće još dve nedelje, posle toga će jedni drugima je**ti majku zbog malih budžeta...Kada vam je najgore u životu vi popričajte sa ovim momkom (Urošem) - rekao je Janjuš.

Voditeljka je dala reč Teodori Balzak.

- Podela budžeta mi se dopala jako, zato što je nama ženama uvek nešto potrebno. Ja mogu ako mi hrane manjka i to, tako da mislim da je zaj potez stvarno bio šmekerski. Tu je bila neka svađa od tri sata i mene je to lično smorilo, jedino je to neka zamerka. Sneža i ja smo totalno drugi inuverzumi - rekla je Teodora.

- Izgleda da Teodora imaš kratko pamćenje, govoriš da ne treba Uroš da se napada, a ne sećaš se šta si ti radila - rekla je Snežana.

- Ne huškaj ga - rekla je Teodora.

- Ne, on je meni sramota za gej populaciju...Ja sam dobila srednji budžet, nemam problem ni sa čim - rekla je Jovičićeva.

Mensur Ajdarpašić je naredni prokomentarisao.

- Odlian potez Mićin da da tako devojkama velike budžete, pogotovo ovim novim devojkama koje su nesnađene. Ništa posebno, sem što se na kraju pretvorilo u svađu za kojom nema potrebe i Miljani sam rekao da ne treba da huška dečka - rekao je Mensur.

- Da Mensure, ali posle onog pljuvanja u facu. Pođi od sebe, kako bi ti odreagovao - rekla je Miljana.

Sledeća je reč dobila i Milena Kačavenda.

- On se stalno nešto oseća ugroženim, ali je jako ružno ono što je Janjuš izdržao sinoć. Mislim da je jako ružno, pa i ja koja sam pratila tu sezonu, znaju da je Mići bazen bitan, mislim da treba da se poštuje...Želim da kažem da ima jako intresantnih ljudi. Ja Janjuša ne mogu da provalim - rekla je Milena.

- Nije ni čudo što ga podržavaš jer je sa vama u klanu - rekla je Snežana.

- Ja ne znam kako se gospodin oženio sa ovom damom. Ja sam za tebe prepi**a kosmička, Plejboj plače za mnom - rekla je Milena.

- Ako mi ukradeš muža, on se pobrinuo za ovaj izgled - rekla je Snežana.

- Ja sam komplimente dobio u karantinu, rekla mi je da sam gospodin sa manirima. Imam prema njoj poštovanja, kao prema svim devojkama...Ima neke tikove ova dole - rekao je Darijan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading