Zorica Marković o Ani Ćurčić
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Zorica Marković ne govori mnogo o svom privatnom, emotivnom životu - u javnosti se zna da je u srećnoj vezi s partnerom kog zove Džukela, a sada je otkrila da će stati na ludi kamen, ali ne sa njim!

Pevačica Zorica Marković će se sledeće godine udati za 20 godina mlađeg dečka, a ispričala je i sve detalje o njenom izabraniku. Zorica je rekla da će svadbu napraviti na Kopaoniku, a potom i ko je njen izabranik. 

Zorica Marković o Ani Ćurčić

Printscreen

 

- Ne pitajte me ništa, u problemima sam do guše. Zbog njega moram da učim italijanski jezik, jer je on iz Italije, cela porodica mu je tamo, pa zbog njih moram da učim. Inače se bavi privatnim biznisom, a neću ni da pričam, da mi ne otmu koleginice - govori Zorica kroz osmeh za Republiku i dodaje:

- Sledeće godine, negde u maju ćemo da napravimo svadbu. On je ozbiljan čovek, vi znate da meni godine nikada nisu predstavljale problem, da se ja osećam kao da imam 30 godina, da uživam u životu i meni je to najbitnije. To ko će šta da kaže, da ne psujem sada, ali znate da mene za to baš boli ona stvar. Svi ćete biti pozvani na svadbu, da napravimo žurku za pamćenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading